diumenge, 8 de gener del 2012

Tancament del bloc

Ara que ja s'ha acabat el semestre, hem de decidir que fer amb el bloc. Primer de tot dir que mai havia tingut un bloc personal i la veritat es que he aprés una manera nova de treballar. L'hem utilitzat per treballar les assignatures de GTIC i COED, on he compartit les primeres vivències i feines universitàries a Blanquerna.

El bloc ha estat una manera de treballar diferent a les que estava acostumada, treballar amb el bloc ha estat gratificant i positiu. No sé si l'actualitzaré gaire sovint perquè la universitat comporta molta feina però, de tant en tant, si veig temes d'interès els pujaré aquí al bloc o potser, fins i tot, hi publicaré apunts d'altres assignatures.
És una llàstima que només haguem pogut fer feina amb el bloc durant 4 mesos i no seguir fent-ho. Espero que les persones que han seguit el bloc durant aquest temps els hagi sigut útil i els agraeixo que ho hagin fet.

Fins aviat! 

1 comentari:

  1. hola Mireia!!

    He visitat el teu bloc alguna vegada a fi d'aclarir algun dubte que he tingut i la veritat és que sempre el portes el dia.

    Salutacions. Cristina.

    ResponElimina